Kurv total:0,00 DKK


Gå til Betaling

Visitkort

Professionelle visitkort i lækker kvalitet

Et visitkort er ofte det første indtryk og er et varigt udtryk for afsenderens signalværdi og kompetence. Det er ikke kun designet, der skaber indtrykket. Når man får et visitkort i hånden skal man mærke kvaliteten af materialerne.

Hos 350gram har vi ligeledes tilknyttet nogle erfarne og dygtige grafikere til at lave dit nye visitkort design, hvis du ikke lige har det nye design på plads selv. Inde på webshoppen skal man bare klikke på knappen ”Brug for design?” forneden.

Det er også blevet utroligt nemt at få bestilt dine nye visitkort. Hvis du har dit design klar, skal du blot vælge papirtype og antal i dropdown menuen, uploade design og vælge leveringsadresse. Så er dine nye visitkort på vej til din dør.

Hvis du har specielle ønsker til format eller materiale, er det naturligvis bare at kontakte os. Inde på webshoppen er der opstillet de mere almindelige papirtyper og formater, men mulighederne er uendelige for at få et helt unikt visitkort.

Visitkort


Et stærkt første indtryk og et varigt udtryk for afsenderens signalstyrke og kompetence. Materialet skal være af høj kvalitet og designet unikt.

Tilgængelighed: Afsendes inden:||5 arbejdsdage, Naturpapir 7||Prisen er ex. moms


Størrelse:
Papir:
Antal:

Pris: 700,00 DKK