Kurv total:0,00 DKK


Gå til Betaling

Stickers & Klistermærker

Holdbare og lækre stickers i superkvalitet

En hurtig og urban måde at kommunikere mindre budskaber på. Stickers kan hurtigt blive en del af gadebilledet eller ende med at have en reel værdi for modtageren. Og er klistermærket lækkert nok i både design og produktion, kan de ende med at blive påsat et væld af objekter.

Klistermærker har i senere tid fyldt mere og mere på græsrodsniveauet af udendørs markedsføring – og en række stickers er ligefrem gået hen og blevet samlerobjekter eller udtryk for personlighed, stil og holdning.

Hos 350gram har vi stor erfaring i at designe og producere utroligt mange forskellige slags stickers. De bruges til alt fra at promovere butikker, fester eller brands og kan ofte ses i gadebilledet.

I samme kategori som stickers er der også løsninger med folie, så du kan få sat firmaets logo eller lignende på fx din bil. Mulighederne er mange, så kontakt os endelig hvis du har specielle ønsker til klistermærker, folie eller streamers.

Stickers


En hurtig og urban måde at kommunikere mindre budskaber på. Stickers kan blive en del af gadebilledet og have en reel værdi for modtageren.

Tilgængelighed: Afsendes inden:||5 arbejdsdage||Prisen er ex. moms


Størrelse:
Papir:
Antal:

Pris: 2 000,00 DKK