Kurv total:0,00 DKK


Gå til Betaling

Plakater

Lækre plakater i den bedste kvalitet

Ofte kan plakater drukne lidt i bybilledet eller virke ligegyldige og uvedkommende, men hos 350gram er vi mediets udfordringer og potentiale bevidst. Selvom plakater ofte betragtes som en lidt forældet form for markedsføring, er der et stærkt potentiale.

Det er dog utroligt vigtigt at budskabet er klart og tydeligt, og at udtrykket er originalt og fængende. Design af plakater er særdeles udfordrende. Heldigvis er vores dygtige grafikere og tekstforfattere klar til at skabe din næste plakat.

Hos 350gram går vi altid op i en høj kvalitet af plakattryk, for at sikre at dit budskab kommer ordentligt frem. Vi trykker plakater i et væld af størrelser og formater – det er bare at vælge din ønskede størrelse i webshoppen. Vi kan naturligvis også trykke plakater i unikke størrelser.

Så tøv ikke med at kigge forbi webshoppen på www.350gram.dk næste gang du skal have designet eller trykt plakater. Hos os er der altid garanti for god kvalitet og hurtig levering.

Plakater


Ofte kan en plakat drukne lidt i bybilledet eller virke ligegyldig og uvedkommende. Vi trykker i højeste kvalitet og kan også hjælpe dig med designs.

Tilgængelighed: Afsendes inden:||5 arbejdsdage||Prisen er ex. moms


Størrelse:
Papir:
Antal:

Pris: 2 000,00 DKK