Kurv total:0,00 DKK


Gå til Betaling

Kuverter

Professionelle kuverter i den bedste kvalitet

Kuverter er den naturlige følgesvend til brevpapiret, og skaber en sammenhæng mellem virksomhedens grafiske udtryk. Selvom verden er blevet elektronisk formidlet i højere grad, foregår fortsat en del korrespondance via traditionel post med kuverter og brevpapir.

Når der skal sendes en kontrakt, et vigtigt tilbud eller markedsføring i form af flyers eller anden form for direct marketing, er der en stærk signalværdi i tryksagsmaterialet – og særligt det første indtryk, der gives af en professionel konvolut.

Man må aldrig gå op kompromis, når det kommer til firmaets tryksager og deres kvalitet. Når en mulig kunde eller samarbejdspartner får din kuvert i hånden, skal den føles rigtig og se rigtig ud.

350gram kan designe, producere og levere kuverter af den absolut bedste kvalitet. Hos os slækkes der aldrig på kvaliteten, og vores grafikere står altid klar til at levere et færdigt og unikt design.

Kuverter


En naturlig følgesvend til brevpapiret. Kvaliteten er altid høj og en naturlig sammenhæng mellem alle virksomhedens tryksager er med til at skabe et klart udtryk.

Tilgængelighed: Afsendes inden:||5 arbejdsdage||Prisen er ex. moms


Størrelse:
Antal:

Pris: 2 000,00 DKK