Kurv total:0,00 DKK


Gå til Betaling

Foldere og brochurer

Professionelle foldere i lækker kvalitet

Lækre foldere er et utroligt vigtigt redskab i præsentationen af en virksomhed, et produkt eller lignende. Når der skal produceres foldere, er det utroligt vigtigt at have styr på formater, opsætning og foldemærker.

Det er derfor enormt vigtigt, at alliere sig med en samarbejdspartner, der har erfaring og indsigt på området, når din næste folder skal produceres. 350gram har designet og produceret brochurer, foldere og produktmapper i flere år.

Vi kan både designe, opsætte og trykke dine foldere – men du kan også selv have det færdige materiale klar, så sørger vi for at slutresultatet bliver optimalt. Du skal blot sørge for at indholdet til din næste brochure eller folder leveres i trykklare .pdf filer.

350gram kan trykke foldere i et utal af kombinationer af materialer, størrelser og antal. Du kan vælge mellem de opstillede valgmuligheder på siden, men hvis du har specielle ønsker til din næste brochure, kan du bare kontakte os direkte.

Foldere


Det er nærmest en kunstform at skabe den gode folder. Vi kan både producere din færdige fil og skabe en ny folder fra bunden.

Tilgængelighed: Afsendes inden:||5 arbejdsdage||Prisen er ex. moms


Størrelse:
Papir:
Antal:

Pris: 1 800,00 DKK