Kurv total:0,00 DKK


Gå til Betaling

Flyers

Lækre flyers i den bedste kvalitet

Flyers er en platform, der kan benyttes utroligt direkte, men potentielt har indirekte indvirkninger. Uanset hvordan du benytter platformen, skal en flyer være veldesignet og velproduceret.

Det gode ved flyers er deres fleksibilitet. Selve distributionen kan indebære langt mere end blot at lægge dem i en butik. Ydermere kan en flyer, hvis den er lækker nok, bevæge sig videre fra den umiddelbare modtager og ligefrem blive gemt.

Vi har stor erfaring i at designe og trykke flyers for en perlerække af Københavns nattelivs- og restaurationsbranche. Derfor ved vi hvad der skal til, når en flyers budskab skal nå frem til modtageren.

Hos 350gram kan vi både modtage dine trykklare filer, og derefter sørge for et gennemført og professionelt resultat, eller få vores designere til at designe dine flyers. Der er naturligvis et væld af muligheder mht. materialer, når der skal produceres flyers – tag et kig på vores forskellige løsninger.

Flyers


En nem og direkte form for profilering for arrangementer og produktlanceringer. Vi sætter en ære i de højeste kvalitetsstandarder.

Tilgængelighed: Afsendes inden:||5 arbejdsdage||Prisen er ex. moms


Størrelse:
Papir:
Antal:

Pris: 800,00 DKK